Vinn ett signerat exemplar av boken Käpphästar!

Stall Smultronbackens Käpphästar – tips, tutorials & snilleblixtar

Stall Smultronbacken (SMB) är inte riktigt som andra stall. Det är Sveriges största klubb, stall och pysselfabrik – för käpphästar! Här tillverkas inte bara hästar och tillbehör, här ordnas också dressyrkurser, hopptävlingar och Käpphäst-SM. Att käpphästen är tidlös är verkligen något som internet idag bevisar. Intresset för att tillverka, pyssla om, sälja, köpa och rida runt på dessa pinnpållar har det senaste året exploderat på sociala medier. Den som googlar lite förstår snart!

”Stall Smultronbackens Käpphästar – tips, tutorials & snilleblixtar” är en efterlängtad faktabok och inspirationsguide för alla tusentals unga käpphästentusiaster där ute. Boken samlar allt som alla någonsin velat veta om käpphästar och är författad av SMB:s grundare och käppisexperter Lisa Filipsdotter, 15, och Elsa Högberg, 14 år.

Nu har du chansen att vinna ett exemplar av boken, allt du behöver göra är att svara på frågorna nedan. Ps, ledtrådar till svaren hittar du här.

 

1. Vilket år startades Instagramkontot @kepphastar?

2. Vilken är den vanligaste grenen att tävla i med käpphästar?

3. Vad heter stallet som Elsa och Lisa driver?

Din e-postadress:

Vi har fem signerade exemplar att tävla ut till medlemmar av Agrias Ponnyklubb – vinnarna meddelas per mejl den 13 oktober.