Kontakta oss

Vi är med i ponnyklubben och det är till oss du kan mejla om du har några frågor, idéer eller tips!

Kicki Sander – ponnyklubbens allt i allo nr 1

Kicki bor utanför Varberg på en hästgård med inriktning hoppning. Hon är stildomare och C-tränare i hoppning. Har tidigare arbetat med ponnylandslaget under många år. Kicki har en dotter, Evelyn, som tävlar svår hoppning och som numera bor i Tyskland och jobbar på Oldenburgförbundet som auktionsryttare. Sådan mor sådan dotter, Kicki har själv tävlat framgångsrikt i hoppning i yngre år. Tillsammans med sin hästintresserade man, Stefan, har Kicki träningar och träningsläger hemma på gården både för barn och vuxna. Utöver hästar så finns det även tre hundar som förgyller vardagen. Kicki är en av personerna som är med i ponnyklubbens alla event och bus. Hon har koll på det mesta som klubben hittar på. Är dessutom ägare till Ponnyklubbens Anton.

Har du frågor när det gäller hästförsäkringar så är hon definitivt rätt person att prata med. Kicki har nämligen jobbat på Agria Djurförsäkring som säljare i väldigt många år.
s.e.c.runesten@swipnet.se

kicki sander igen

Julia Österlund – ponnyklubbens allt i allo nr 2

Julia växte upp på ridskola med ponny och halvblod och var alltid bland de första på plats och bland de sista hem, bara för att få borsta, putsa och mocka i stallet. Djur- och hästintresset har sedan fortsatt på samma sätt. När skolan var slut åkte Julia till Island för att jobba och fastnade då för den lurviga rasen.  På den vägen har det fortsatt med jobb på gårdar både på Island och Sverige. När det sedan var dags att byta jobb var Agria ett enkelt val. Att få fortsätta jobba med sitt intresse- perfekt! Idag äger hon hästarna Framtid frá Hömluholti och Skolli från Gråhalla och den ständiga följeslagaren sheltien Moa som gärna vallar fyrhjulingarna på gården.

Tillsammans med Kicki tar Julia hand om ponnyklubbens nyhetsbrev och evenemang, så har du frågor,  idéer eller synpunkter så är du varmt välkommen att höra av dig till henne på julia.osterlund@agria.se.

Namnlös2

 

Vi ser till att tillsammans hitta på roliga saker med världens bästa ponnyklubb!

Har du andra funderingar så finns ett härligt gäng på vårt kundcenter, de har öppet vardagar mellan klockan 8-20, du når dem på tfn nr: 0775-88 88 88. Här hittar du även din lokala Agriasäljare om du hellre vill prata med någon nära dig!