BFF

Agrias Ponnyklubb tycker det är viktigt att ha vänner. Vänner hjälper varandra och vänner är till för att ha kul ihop med. Vi samarbetar och har kompisar runt om i landet. Vi försöker tänka på vad som kan gynna er, våra medlemmar, vad ni vill ha. Rolig läsning, bra och nyttigt vetande och såklart hästprylar. Här nedan presenterar vi vilka olika vänner vi har, vi kallar dom våra BFF’s, Best Friends Forever! Är du intresserad av att hänga med oss så mejla ett förslag. Vi är intresserade av allt som gör det bättre och roligare för våra medlemmar.

Tidningen Min Häst, vem älskar inte den? Vi älskar i alla fall Mulle och hans galenskaper.
Min Häst har bra serier där man lär sig en hel del, de har även roliga artiklar, det mesta man vill läsa om som ponny- och hästtokig.

Håll utkik på ponnyklubbens och Min Hästs Instagram, vi lägger upp gemensamma tävlingar lite då och då. Glöm inte bort att följa oss där.
I vissa av klubbens nyhetsbrev lägger vi med prenumerationserbjudanden som är lite extra förmånliga. Vi är jätteglada att göra saker ihop med Min Häst!

Är du duktig att teckna? Fota någon av dina bilder och lägg upp på vårt Instagram. Mulle skulle gärna vilja ha en ”Agria-kompis”… Eller vill du kanske att Mulle skall göra något alldeles speciellt som har med Agria att göra, skicka oss då gärna ett förslag.

Här kan du läsa mer om tidningen, läs mer!

Hööks Hästsport är Skandinaviens ledande företag inom hästsportsbranschen och har ett stort sortiment med allt för ryttare, häst och hund. De har butiker i nästan hela Sverige men de har även webbutik så man kan handla när man har tid själv.
Hööks sänder med ett erbjudande i ponnyklubbens välkomst-kit.
Vi samarbetar med Hööks och kommer ha butikskvällar med särskild inriktning för ponnyklubbens medlemmar. Mer information kommer på förstasidan om när de kommer vara och i vilka butiker. Här kommer du till deras sajt,

city gross

Matkedjan Citygross finns runt i hela landet med stort utbud av matvaror till låga priser. Citygross är med både i startpaketet för nya medlemmar, och brukar även vara med på ponnyklubbens evenemang och stå för fika till våra fikasugna besökare vilket vi är mycket glada för. Citygross hemsida hittar du här.

 

glitter

Sist men inte minst i presentationen av ponnyklubbens vänner är affären där du hittar alla accessoarer som du kan tänkas vilja ha. Även Glitter skickar med en present i vårt medlemskapaket, som du kan använda antingen på dig själv, eller varför inte på din häst för att få hjälp med att ordna frisyren? Glitters hemsida hittar du här.