Bli medlem

Agrias Ponnyklubb är klubben för alla ponnyälskare. Här på webbplatsen bjuder vi bland annat på rolig och nyttig ponnyläsning. Som medlem får du dessutom exklusiva erbjudanden.

Har du försäkringen ”Agria Ponny” ingår medlemskap i Agrias Ponnyklubb. Vill ni se över er befintliga försäkring så kontakta i första hand er personliga Agriasäljare (står på försäkringsbrevet) eller kontakta Agrias kundcenter 0775-88 88 88. Det går även bra att mejla till Kicki Sander, du hittar hennes adress under fliken ”Kontakta oss”. Givetvis så kan du surfa in på Agrias webbsida och hitta ytterligare information.

Som medlem i Agrias Ponnyklubb får du:

  • Välkomstkit med bland annat ponnyklubbens supersnygga mössa
  • Nyhetsbrev med exklusiva erbjudanden  och lärorika artiklar om häst varje månad
  • Information om våra unika träningsläger

ponnyklubben tröja

Bli medlem

Tecknar du försäkringen Agria Ponny får du kostnadsfritt ett medlemskap i Agrias Ponnyklubb. Har du ingen ponny och därav ingen försäkring kan du köpa ett medlemskap i AgriaShop. Det kostar 60 kronor plus frakt som är 69 kronor. Det är en engångskostnad och du är medlem så länge du vill.

Avregistrera medlemskap

Skulle du inte längre vilja vara medlem går det lätt att avanmäla sig genom att kontakta oss ponnyklubben@agria.se

Är du redan medlem men får inte nyhetsbrevet?

Då vill vi att du skriver ett mejl till oss för då saknar vi förmodligen korrekt e-postadress eller så kan din inkorg vara full.

P.S. Låt din ponny vara en del av gemenskapen. Ladda upp en bild av din favoritponny på Instagram och tagga den med #agriasponnyklubb.
Vi är även med på Facebook, gilla oss där!

Information om personuppgifter